Werving & Selectie van vaste medewerkers

Onze afdeling voor Werving & Selectie van vast medewerkers, biedt 3 soorten diensten aan:

Standaard Werving & Selectie

Marinova help onze opdrachtgevers met het vinden van de juiste kandidaat voor de vacature. Zodra we deze kandidaat gevonden hebben en de kandidaat de aanbieding van onze opdrachtgever heeft geaccepteerd, treedt hij/zij in loondienst bij de opdrachtgever. Een eenmalige vergoeding (Fee) zal worden gefactureerd, op basis van het salaris van deze nieuwe medewerker (conform onze Algemene Voorwaarden).

Executive Search

Een Executive Search traject (ook wel Retained Zoekopdracht genaamd) krijgt binnen Marinova de hoogste prioriteit. Klanten die gebruik maken van deze dienstverlening krijgen het hoogst mogelijke service niveau en alle mogelijke middelen toegewezen om dit traject succesvol te doen verlopen. Een gericht research & resource team, samen met meerdere ervaren recruitment consultants en een projectleider zorgen er voor dat een Executive Search opdracht de hoogste succesratio heeft voor het vinden van de beste kandidaat in de markt, binnen de hiervoor gestelde termijn.

Een Retained (Executive) Zoekopdracht biedt: een op maat gemaakt projectplan, een scan van de markt, een research & resource team, advertenties, een longlist & shortlist van kandidaten, meerdere ervaren recruitment consultants, projectmanagement, voortgangsrapportages en een 100% slagingspercentage in 2013 en 2014.

Deta-Vast

Wanneer een opdrachtgever kiest voor een deta-vast constructie, wordt de kandidaat gedurende een bepaalde periode door Marinova verloond en ‘als het ware’ gedetacheerd bij de opdrachtgever (de klant betaald hiervoor een uurtarief per gewerkt uur). Indien onze opdrachtgever en de kandidaat na deze succesvolle (proef)periode nog steeds enthousiast zijn om samen te werken, treedt de kandidaat alsnog in loondienst bij de opdrachtgever. Gemiddeld is de duur van de interim periode circa 6-12 maanden.
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
All jobs
Laatste vacatures per mail ontvangen?
Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Marinova Group BV
Koningin Wilhelminaplein 30
1062 KR Amsterdam

Tel.: +31 (0)20 79 20 070
E-mail: info@marinovarecruitment.com

Marinova Facebook
Marinova Twitter
Marinova Linkedin
Marinova Google+
Marinova YouTube
© Copyright 2021 Marinova Group, All rights reserved.
Give Us Feedback
Marinova Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close